Football Village - Fakta

Ofelia Plads bliver i sommeren 2020 Københavns Football Village. På pladsen kan man følge turneringen dag for dag og være en del af fodboldfestens mange aktiviteter. Det københavnske udendørsmiljø integreres i Fan Zonen ved at inddele pladsen i tre zoner – Park Life, Street Life og Beach Life.

© 2019 Andreas Normann, Fridajohs – design studio (@fridajohs_studio)

© 2019 Andreas Normann, Fridajohs – design studio (@fridajohs_studio)

Park Life 

Første del af Football Village vil være inspireret af byens parkliv. Københavns parker er grønne, ligesom Københavns ry er det. Kom og vær en del af det afslappende miljø, som der findes i parkerne rundt omkring i København. I Park Life området på Ofelia Plads vil der være rum til spille fodbold med vennerne eller besøge madboderne og barerne, som befinder sig i samme område. 

Street Life 

Midtersektionen på Ofelia Plads er inspireret af den københavnske cykelkultur, den levende festival scene og de mange udendørs muligheder, man kan være en del af i København. Der vil på pladsen være aktiviteter som street-soccer, street-basket, Panna bane m.m. Forskellige DJ´s spiller pladsen op, og man kan udforske den lækre mad og barerne i området.

Beach Life 

Vand, sol og sommer. København byder på et rigt strandliv og mange bademuligheder. I Beach Life området kan du mærke sandet under fødderne og nyde den afslappende afslapning stemning med en drink i hånden. Der vil være mulighed for at sidde i loungestole og nyde udsigten over havnen, Operahuset og hele Ofelia Plads.

På Pladsen vil UEFA´s officielle sponsorer være synlige med involverende aktiviteter.