Nyheder

Kæmpe efterspørgsel på EM-billetter

Nu bliver der i alt sat 15.000 billetter til salg til sommerens tre EM-kampe. Danmark har hjemmebane i alle gruppekampe, der alle spilles i Parken i København.

Rådhuspladsen samler danskerne til EM på storskærm til sommer

Når det danske Herrelandshold i fodbold spiller kampe ved EURO2020 til sommer, er det den traditionsfyldte Rådhuspladsen, der skal samle danskerne i fællesskab om EM på storskærm.

Danmark spiller alle tre gruppekampe ved EURO2020 i Parken

Når herrelandsholdet til sommer skal spille EURO2020, bliver det med hjemmebane i Parken i alle tre gruppe kampe - det står klart efter fredagens lodtrækning i Nyon.

Vil du med til #EMPÅHJEMMEBANE?

Tjek info om billetsalget til danske fans til #EURO2020 https://www.dbu.dk/landshold/herrelandshold/a-landsholdet/euro-2020-billetter/ ...

Superstjerner foretager EM-lodtrækningen direkte på TV3+

UEFA har sit celebre hold ’EURO XI’ klar til lodtrækningen lørdag 30. november klokken 18:00 i Bukarest, hvor de 24 hold i næste års slutrunde fordeles ligeligt på seks puljer. 11 spillere repræsenterer de ti nationer, der har vundet Europa Mesterskabet mindst én gang. 

16 ting du bør vide om at være frivillig EURO2020-fanguide

Vil du helt tæt på fodboldfesten, når Danmark næste sommer lægger græs til EM-slutrunden i fodbold? Så er det nu du skal til tasterne og melde dig på frivillig-holdet til EURO2020. Tilmeldingen lukker den 18. november.

John Sivebæk deltager i lodtrækningen til EURO2020

Når der lørdag 30. november klokken 18:00 i Bukarest trækkes lod til puljerne i EURO 2020, er det med et sandt dansk fodboldkorifæ i én af hovedrollerne.

UEFA tilbyder visuel kommentering for synshandikappede til EURO2020

UEFA tilbyder visuel kommentering for synshandikappede til EURO2020

UEFA EURO2020 officielle hospitality-pakker

UEFA tilbyder tre forskellige officielle hospitality-pakker til kampene i Parken til EM-slutrunden til sommer.