UEFA EURO 2020 VÆRTER, PELLE & DAVID, STOPPER

Efter flere dages heftige kommentarer, specielt på Twitter, har Pelle og David besluttet sig for at trække sig som værter for UEFA EURO 2020 med øjeblikkelig virkning.

Pelle og David blev ansat på grund af deres store passion for fodbold og på grund af deres erfaring med at formidle den passion. Ideen bag kampagnen ”Pelle & David” var at kommunikere med fodbolddanmark i øjenhøjde. Siden lanceringen er der kommet nogle skrivelser frem, som de to værter har stået bag. Det er skriv, som EURO2020/DBU ikke har været bekendt med.    

Kenneth Reeh, Konstitueret Direktør i DBU siger følgende:

”DBU ønsker at skabe et fællesskab på tværs af fodbold og i særdeleshed i det daglige arbejde med fodbold. EM på hjemmebane i 2020 er en kæmpe begivenhed og fest for alle. Da vi er blevet gjort bekendt med tidligere ytringer fra de to værter, som vi ikke kan stå inden for som organisation, er vi glade for, at deres fodboldhjerter har talt, og de har valgt at trække sig.”

Pelle og David siger følgende:

”Vores arbejde med EURO2020 kom meget hurtigt til at handle om vores personer, det var ikke meningen. Vi har en kæmpe passion for fodbold og så utrolig meget frem til arbejdet med EM på hjemmebane, som bliver en fantastisk begivenhed.”