EURO2020 slår rekord med 19,3 millioner billetforespørgsler 

Fans ansøgte i uforudset grad, og i alt blev der ansøgt om 19,3 millioner billetter til UEFA EURO 2020 før deadline d. 12. juli, hvilket knuser den tidligere rekord.

• UEFA EURO 2020 bliver det største EM nogensinde med 3 millioner tilgængelige billetter på tværs af 12 værtsbyer

• 1,5 millioner billetter blev sat til salg fra d. 12. juni til d. 12. juli 2019

• Der blev modtaget ansøgninger om 19,3 millioner billetter; næsten det dobbelte af den tilsvarende fase for UEFA EURO 2016

UEFA modtog fantastiske 19,3 millioner billetansøgninger i løbet af det første salgsvindue for UEFA EURO 2020, hvilket knuser den tidligere rekord på 11 millioner, der blev sat i den tilsvarende fase forud for UEFA EURO 2016.

Betal til tiden: Du vil ikke fortryde det

Med så stor efterspørgsel opfordrer UEFA fans, der er heldige i billetlodtrækningen, til at gøre alt hvad de kan for at betale deres billetter i god tid for at sikre, at de kommer til at 'LIVE IT.FOR REAL'.

Fans som ikke når at betale for deres billetter inden for den afsatte tidsramme, risikerer at gå glip af det største EM nogensinde, da de fremtidige muligheder for at købe billetter for offentligheden vil være meget begrænsede.

Alt hvad du behøver at vide

• Der er blevet ansøgt om svimlende 1,9 millioner billetter til finalen, som spilles på Wembley Stadium d. 12. juli 2020: 22 gange kapaciteten på stadion. Ikke overraskende var det finalen, der tiltrak sig mest opmærksomhed blandt de 51 UEFA EURO 2020-kampe..

• Cirka 50 procent af finale-billetterne (omkring 43.500) var tilgængelige i løbet af dette salgsvindue, hvilket betyder, at UEFA har modtaget omtrent 44 forespørgsler per tilgængelig billet.

• Efterspørgslen på billetter til finalen på dette tidspunkt var dobbelt så stor som finalen ved UEFA EURO 2016 på Stade de France i Paris.

• Der er modtaget mere end 540.000 ansøgninger om billetter til åbningskampen for UEFA EURO 2020, som bliver afholdt på Roms Stadio Olimpico d. 12. juni 2020 – cirka otte gange stadions kapacitet.

• Efter semi-finalerne og finalen var den største efterspørgsel på billetter til gruppekampene i München og Amsterdam.

• I gennemsnit har hver fan ansøgt om 14 billetter til kampe på mindst to stadions: Det beviser, hvordan offentligheden har taget turneringens unikke format til sig med kampe, der spilles i 12 europæiske værtsbyer.

• Der er modtaget ansøgninger fra 213 lande: en klar indikation af UEFA EURO 2020's globale rækkevidde.

• Den største efterspørgsel på billetter blandt lokale var i Skt. Petersborg, hvor cirka 81 procent af ansøgningerne kom fra Rusland.

• Bortset fra værtsnationerne har der været stor efterspørgsel på billetter fra fans i nabolande, heriblandt Polen, Frankrig og Østrig.

Hvad sker der nu?


Billetter til alle stadions vil blive tildelt igennem en vilkårlig, fair lodtrækning i slutningen af juli 2019. Fans vil blive informeret om resultatet af deres ansøgning senest i midten af august.


Hold øje med din indbakke!


De fans, der er heldige, vil de blive underrettet per email og opfordret til at betale for deresbilletter inden for en fastsat periode (cirka ti dage).


Hvornår er næste salgsfase?


Den næste mulighed for at ansøge om billetter bliver i december 2019 (efter den endelige lodtrækning), når billetter vil blive tilgængelige for fans gennem de deltagende nationale forbund (PNAs). Men for at være kvalificeret til at ansøge om billetter i denne fase, skal fans opfylde specifikke kriterier, der er defineret af de nationale forbund.


'Fans First'


Hvis heldige ansøgere ikke betaler, før den fastsatte deadline, vil deres billetter komme tilbage i salg. Fans der ikke var heldige i første omgang vil blive de første, der bliver underrettet om mulighed for at købe billetter igennem UEFA 'Fans First'-programmet.


Officielle hospitality-pakker

Hospitality-pakker er også til rådighed til alle UEFA EURO 2020-venues. Besøg
euro2020.com/hospitality for at ansøge nu.