Praktikant til EURO2020 - Kommunikation

Vær med til at skabe Danmarks største fodboldfest!

I 2020 markerer UEFA 60-året for den første EM-slutrunde ved at fordele værtskabet på 12 forskellige byer i hele Europa. For første gang nogensinde er Danmark blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde og København skal være vært for fire kampe i perioden 13. til 29. juni 2020. 

EM i fodbold er verdens tredjestørste sportsbegivenhed. Den store opmærksomhed omkring EURO2020 skal promovere Danmark og fodbold i fællesskab med vores 11 medværter og UEFA. De fire kampe bliver katalysatoren for at skabe den ultimative nationale folkefest på tværs af hele Danmark. 

Derfor søger vi en kommunikationspraktikant til efterårssemestret 2019 i vores EURO2020-team. Du vil blive tilknyttet vores Communications Team.

Som praktikant i EURO2020-afdelingen bliver du en del af et kreativt og dynamisk team, der sammen ønsker at skabe Danmarks til dato største fodboldfest. 

Er du den rette til at skabe bedst mulig opmærksomhed på den største sportsbegivenhed på dansk jord nogensinde? Vi søger en praktikant, som har mod på at løse en lang række opgaver, særligt inden for promovering og planlægning af masser af opgaver og events, der alle sammen har til opgave at skabe national opmærksomhed på EM i 2020. Vi arbejder tæt sammen med fodboldens samarbejdspartnere, klubber, kommuner, eventpartnere, sponsorer, frivillige etc, så du skal være klar på at skabe relationer på tværs af fodbold-Danmark. 

Vi forventer

  • at du har teoretisk indsigt fra en kommunikationsuddannelse og gerne praktisk erfaring med kommunikation, ideudvikling, markedsføring, pr-arbejde, branding og/eller praktisk afvikling af events
  • at du kan lide at arbejde og producere indhold til sociale medier 
  • at du arbejder struktureret og er pligtopfyldende
  • at du er god til at formulere dig skriftligt – både på dansk og engelsk
  • at du er en holdspiller, struktureret og en dygtig organisator, der kan holde overblikket, selv når du har mange bolde i luften 
  • at du er praktisk anlagt, serviceminded og ikke er bange for at tage fat, både i dagligdagen, og når det brænder på 

Vi kan tilbyde  

  • et positivt og levende arbejdsmiljø i et nyetableret kontor i Parken
  • en kreativ arbejdsplads med højt til loftet, humoristisk omgangstone og plads til udfoldelse  
  • masser af erfaringer til dit CV som en vigtig holdspiller på holdet bag EM i Danmark 2020

Praktikken er ulønnet, men du bliver en aktiv del af EURO2020's glimrende frokostordning.

Arbejdssted:         Parken, Østerbro
Ansøgningsfrist:    12-07-2019

Kontaktpersoner: 
Mia Kjærgaard 
Communications Manager
miak@dbu.dk
26 17 28 16