OM FOOTBALL VILLAGE

Under UEFA EURO 2020 vil København sætte scenen for UEFA Festival, som bringer fodboldfesten i Parken ud i de københavnske gader og stræder. Ofelia Plads forvandles til en festlig Football Village centralt i Københavns Havn. Det bliver de festlige, stemningsfyldte og underholdende kulisser, der inviterer lokale, alle danskerne og fodboldfans indenfor til storskærmsvisning af hele 51 fodboldkampe. 

I perioden fra 11/06-11/07-2021 vil Ofelia Plads være spækket med sjove aktiviteter for børn, unge og voksne. Her ønsker vi at inkludere alle, så du har mulighed for at opleve den ultimative afslapning, afstresning og afkobling sammen med dine nærmeste.  

På åbningsdagen d. 11/06-2021 vil du allerede kunne besøge Football Village fra kl. 06.00, hvorimod de resterende dages åbningstider er fra 11.00-23.00. Og hvad hvis de sene fodboldkampe ryger i forlænget spilletid i forhold til storskærmsvisning? Så bliver lukketidspunktet naturligvis skubbet derefter.  

Du kan nyde atmosfæren, stemningen og festen med noget koldt at drikke, eller dykke ned i et væld af kulinariske oplevelser. Hele pladsen bliver udstyret med madboder, strandbarer, fodboldbaner, street-aktiviteter, scener med optrædener og talks, tilskuerpladser, siddepladser og andre hyggelige elementer, der skal være med til at fuldende din oplevelse.  

UEFA Football Village har noget at byde på for alle, og hos os fejrer vi kunsten, kulturen, musikken og fodbolden. Du kan downloade den officielle UEFA EURO 2020 app, hvor vi løbende opdaterer om indholdet og programmet på Football Village.  

Når du træder ind på pladsen, så vil du ikke være i tvivl om, at opbygningen af Football Village er inspireret af det københavnske udendørsmiljø. På selve pladsen integreres selv samme ved at inddele pladsen i tre overordnede zoner. Mød Park Life, Street Life og Beach Life.  

Park Life bliver den første del af Football Village, og dette område vil være inspireret af det københavnske parkliv. Københavns parker er grønne, ligesom Københavns ry er det. Kom og vær en del af det afslappende miljø, som der findes i parkerne rundt omkring i København. Park Life inviterer indenfor til et rum, hvor du kan sparke bold med vennerne eller besøge vores mange madboder og barer.  

Street Life bliver midtersektionen på Ofelia Plads. Området er inspireret af den københavnske cykelkultur, den levende festival scene og de mange udendørs muligheder, som København har at byde på. Her vil du kunne deltage i aktiviteter såsom street-soccer, street-basket, Pannabaner og meget mere. Der vil være musik og lyd fra Dj’en i dette område, ligesom du også kan udforske den velsmagende mad, som du kan finde i madboderne, samt få noget lækkert at drikke fra barerne.  

Beach Life er indbegrebet af vand, sol, strand og sommer. København byder på et rigt strandliv, ligesom der også er mange andre badefaciliteter rundt omkring i byen. De mange muligheder skal netop afspejles i dette område, hvor du vil kunne mærke sandet under fødderne, nyde den afslappende stemning med en drink i hånden, eller hoppe en tur i det afkølende vand. Der vil være rig mulighed for at sidde i loungestole, hvor du kan beundre udsigten over havnen, Operahuset og hele Ofelia Plads.  

Fan Zone-operatørerne fra SMUK Event A/S glæder sig til at skulle være med til at skabe en kæmpe fest for både lokale, alle danskerne og fodboldfansene, der skal deltage i det enestående og eksklusive EURO 2020 arrangement til sommer. 

UEFA Festival i København skal være med til at udfordre det traditionelle fan zone format, som har været ens uanset hvilken slutrunde, der har fundet sted. Der er især taget højde for den kultur, der eksisterer i Danmark, København og på den danske idræts- og fodboldscene, hvor især mangfoldighed, inklusion og fællesskab skal være med til at danne et innovativt og anderledes værtskab. Dette skal Football Village være med til at omfavne og realisere. 

I København vil der ligeledes være mulighed for at tage kammeraterne og fodboldvennerne med til storskærmsvisninger ude i byen, hvor I kan overvære de spændende, intense og underholdende fodboldkampe. Her vil der være plads til at hylde alle dine yndlings europæiske fodboldstjerner.