Ambassadører

Byd velkommen til vores lokale og globale ambassadører, der er en del af EURO 2020 holdet. 

Lokale Ambassadører

Flemming Povlsen

Vi er stolte over, at Flemming Povlsen har takket ja til at være ambassadør for EURO 2020:

”Jeg var aldrig i tvivl om mit svar, da jeg blev spurgt af DBU om min lyst til at medvirke som ambassadør for EURO 2020 i Danmark. Med min stærke passion for fodbold og min egen historie som aktiv fodboldspiller ved jeg, hvilke følelser der er på spil, når bolden ruller. Særligt den smittende stemning af fællesskab fodbold kan skabe i den danske befolkning, vil jeg gerne være med til at give de bedste betingelser. Alt for endnu en sommer i begejstringens tegn”, fortæller Flemming Povlsen, der samtidig håber, at hans ambassadørrolle også kan være med til at skabe en folkefest og samle foreningslivet i fodbold-Danmark.

 

Simon Kvamm

Vi er stolte over, at Simon Kvamm har takket ja til at være ambassadør for EURO 2020:

”Det var svært at sige nej til at blive ambassadør, når jeg nu i forvejen vil følge voldsomt tæt med i EM. Jeg elsker fodbold, og det vil næsten være for godt til at være sandt, hvis man får lov at være en del af et EM i Danmark,” siger Simon Kvamm.

Ud over at være overordnet ambassadør for EURO 2020 i Danmark, er Simon Kvamm også ambassadør for de flere end 1.300 frivillige, der skal bruges til at løfte hele EURO 2020 og gøre EM-slutrunden på hjemmebane til en folkefest.

Hvis du vil møde hele UEFAs stjernespækkede ambassadør familie, så kan du finde dem alle ved at klikke dig videre til UEFAs egen hjemmeside. Se her de tre danske. 

Globale Ambassadører

Brian Laudrup
Foto: UEFA

Foto: UEFA

Peter Schmeichel
Foto: UEFA

Foto: UEFA

Michael Laudrup
Foto: UEFA

Foto: UEFA