Frivillig kommentator

Ansøg nu og bliv frivillig kommentator til UEFA EURO2020!

  • Er du vild med fodbold?
  • Har du hvad der skal til for at blive fodboldkommentator?
  • Vil du have chancen for at kommentere kampe i Telia Parken til UEFA EURO2020 for synsbesværede og også ved fremtidige kampe i Parken?

Centre for Access to Football in Europe (CAFE) tilbyder sammen med UEFA visuel kommentering for synsbesværede ved UEFA EURO2020.

I samarbejde med specialiserede instruktører fra Alan March Sport Ltd. afholder CAFE et oplæringskursus den 15. og 16. oktober i København. Hvis du er interesseret i fodbold og ønsker at blive en del af en international sportsbegivenhed, har du en enestående mulighed for at ansøge i dag!

Tidligere erfaring med kommentering er ikke et krav, og du behøver ikke at kunne tale engelsk for at søge.

Det er nødvendigt, at du er i stand til at deltage i oplæringen i København den 15. og 16. oktober 2019 i Parken.

Ønsker du at søge om at deltage i oplæringskurset, skal du sende navn, alder og kontaktinformationer til info@alanmarchsport.com sammen med et lydklip (30 sekunder), hvor du beskriver dit yndlingsmål. Du bedes venligst indsætte COPENHAGEN i mailens emnefelt.

Lydklippet skal være sendt til info@alanmarchsport.com senest fredag den 11. oktober 2019. Vi giver svar på ansøgningen hurtigst muligt herefter.

Efter kurset vil de kandidater vi ønsker at arbejde videre med få tilsendt yderligere oplæringsmateriale med mindre kommentatoropgaver, som kan løses hjemmefra. Derefter vil vi udvælge to kandidater, som bliver UEFA’s officielle kommentatorer for synsbesværede i Parken.

Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen, bedes du kontakte CAFE Media and Communications Manager Michael Rice at michael@cafefootball.eu. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!