Tilmelding

Deadline mandag den 18. november kl. 23.59
Sidste chance for at søge om at blive frivillig til EURO2020.

Du kan stadig nå at blive en del af EM på hjemmebane i København.

Vi har stadig ledige pladser til følgende frivillig-funktionerne: Fanguide (Mobilty Maker)Ticketing, Venue Operations, Volunteer Management.

Du kan læse mere om funktionerne her, hvor du også kan se, hvilke kompetencer de enkelte opgaver kræver, og hvad vi forventer i forhold til antal vagter med mere.

Når du ansøger, skal du være obs. på, at alle funktioner stadig fremgår på UEFA’s hjemmeside. Det vil dog kun være muligt at komme i betragtning til funktionerne: Ticketing, Venue Operations og Fanguide (Mobilty Maker) i København.

Har du spørgsmål i forbindelse med at du udfylder din ansøgning om at blive frivillig til EURO2020? Vi har lavet en guide, hvor du forhåbentlig kan finde svar på dine spørgsmål. Husk, at du kun kan ansøge om at blive frivillig til én værtsby.

Hvis du har problemer eller oplever udfordringer ved tilmelding, så skriv endelig til os på frivillig@dbu.dk eller ring på 3080 1405, så vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her for løbende at få information omkring frivilligprogrammet.

Jeg var aldrig i tvivl om mit svar, da jeg blev spurgt af DBU om min lyst til at medvirke som ambassadør for EURO2020 i Danmark.

- Flemming Povlsen