Tilmelding

Tilmeldingen som frivillig til EURO2020 åbner den 4. juni 2019. Indtil da kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her for løbende at få information omkring frivilligprogrammet. Tilmeldingen til at blive frivillig lukker midlertidigt ned igen den 20. august.

Afhængigt af antallet af ansøgere generelt og hvor mange frivilligansøgninger der vil være til de enkelte områder, bliver der måske åbnet for frivilligtilmeldingen igen i efteråret 2019, men der bliver formentlig ikke åbnet for alle områder, hvorfor man kun kan være garanteret at komme i betragtning til alle områder, såfremt man ansøger før den 20. august.

Inden du ansøger om at blive frivillig ved EURO2020, bedes du læse alle funktionsbeskrivelserne grundigt igennem, så du ved hvilke kompetencer de enkelte opgaver kræver, og hvad vi forventer i forhold til antal vagter med mere. Du kan finde alle funktionsbeskrivelserne her.

Jeg var aldrig i tvivl om mit svar, da jeg blev spurgt af DBU om min lyst til at medvirke som ambassadør for EURO2020 i Danmark.

- Flemming Povlsen