Godkendelse af funktion

Du godkender din funktion ved at følge de trin, som er vist i videoen herunder. Bemærk, godkendelsesprocessen skal se ud som i videoen herover, så hvis du ikke kommer igennem samme trin, så kontakt os gerne på frivillig@dbu.dk

Du skal bruge den login profil, som du brugte da du oprettede ansøgningen for at komme ind og acceptere din funktion. Din login profil kan enten være brugt med: - Facebook - Google - Apple ID - Email Hvis du ikke kan huske din login oplysninger eller måden du loggede ind på, så kontakt os på frivillig@dbu.dk Bemærk, dine loginoplysninger er ikke nødvendigvis de samme, som du bruger til at logge ind på frivilligappen.

I takt med at UEFA lægger sig fast på de bestemte antal frivillige på hver funktion, så vil vi have mulighed for at tildele jer jeres funktion. Grundet den nuværende situation omkring COVID 19, så ændrer tallene sig for nogle områder sig stadigvæk, hvoror vi ikke kan tildele de funktioner endnu. Når alle tal er bekræftet fra UEFA, så tildeler vi funktionerne lige efter, hvilket samtidig betyder, at nogen vil få tildelt en funktion før andre. Men det betyder ikke, at vi prioriterer nogen over andre. I er alle super vigtige for dette kæmpe event og vi tildeler jer jeres funktioner lige så snart vi har fået grønt lys fra UEFA.

For at jeres funktion kan blive endelig bekræftet, så skal I godkende UEFAs betingelser og vilkår, som I kan læse via det bekræftelseslink, som I får tilsendt på mail når vi har tildelt jer jeres funktion. Da det er et krav, at man personligt godkender de vilkår og betingelser, så kan vi desværre ikke godkende funktionen for jer.