Volunteer App

Guide til download og brug af EURO2020 frivillig appen: UEFA V.app

Her finder du en guide til at downloade frivillig appen og få adgang til at se dine vagter i forbindelse med EURO 2020 i København.

Hvis du allerede har accepteret din funktion samt vilkår og betingelser for frivillige i ansøgningsportalen, har du eller vil du snart modtage en e-mail fra os med et link til at downloade UEFA EURO 2020 frivillig appen (UEFA V.app). Det er de login-oplysninger, der fremgår i denne mail, som er dit officielle UEFA login, og som du skal bruge til logge ind på frivillig-appen.

Du bedes venligst downloade appen, da den er yderst vigtig for dine daglige gøremål som frivillig til EM på hjemmebane. Det er gennem appen, at du kan se din vagtplan, tjekke ind når du møder på vagt samt modtage dine madbilletter.

Herunder guider vi dig til, hvordan du downloader og bruger frivillig-appen.

Bemærk venligst, du skal have accepteret din tildelte funktion samt vilkår og betingelser for frivillige i ansøgningsportalen for at kunne gennemføre nedenstående guide.
For at sikre dig, at du har gennemført processen korrekt, kan du altid tilgå din profil, hvor du vil se meddelelsen. ”Du er nu frivillig”. 

Hvis du problemer med appen, har vi samlet en række af de typiske problemer samt løsninger herunder.
Prøv venligst at løse problemet selv ved hjælp af guiden, inden du kontakter os.

Driller appen stadig, eller har du andre spørgsmål, bedes du kontakte UEFA på: servicedesk@euro2020.com. 

OBS! Dine login oplysninger er ikke de samme, som dem du bruger til ansøgningsportalen. Dine nye login oplysninger bør du gemme et godt sted, som du kan finde igen.

Du modtager en mail med login-oplysninger til UEFA’s hjemmeside fra ”no-reply-igm@uefa.ch” (også selvom du allerede har lavet din profil og accepteret din rolle). De nye login-oplysninger er dit officielle UEFA login. Du skal bruge dette til at logge ind på frivillig-appen for at se din vagtplan og tjekke ind og ud, når du skal på vagt.

EURO 2020 frivillig-appen (UEFA V.app) er udelukkende til brug for frivillige til UEFA EURO 2020. Appen kan findes på Apple Store og Google Play og skal bruges til at se din vagtplan.

Åbn appen og klik på login knappen. Du skal nu bruge de oplysninger, du har modtaget på mail (jf. step 1) for at logge ind. 

Klik “Accept” for at acceptere vilkår og betingelser. Du kan også ændre på dine indstillinger i appen. Hvis du vælger ikke at modtage notifikationer, bedes du venligst kigge på appen fra tid til anden for at se, om der skulle være ændringer i din vagtplan. Geolokation bruges til at kunne tjekke ind og ud, når du skal på vagt. Hvis du ikke har lyst til at give geolokation adgang til din telefon, vil der være mulighed for at tjekke ind manuelt i frivilligcenteret.

På startsiden vil du se teksten “We are building your mission plan. You will be notified when your mission plan is ready”, hvilket betyder, at din vagtplan endnu ikke er blevet uploadet til systemet, og du behøver kun at vente. 

Så snart din vagtplan er klar, vil du kunne se dine tildelte vager i appen. Nogle af dine vagter ligger fast på forhånd, mens du for de resterende vagter får mulighed via appen at byde ind på, hvornår du kan. Der vil være en antal minimums vagter, men har du lyst til flere, så kan du bare byde ind. 

Hvis du er nået så langt, er du nu godt på vej mod at deltage som frivillig til UEFA EURO 2020 i København. Hold øje med din EURO 2020 frivillig-app for at se opdateringer, vagtændringer, m.m.